Isparta’da kuyumcu olan Mehmet Altıniş, internet üzerinden yapılan altın alışverişlerinde dolandırıcılık riskine karşı önemli uyarılarda bulundu.
İnternet üzerinden yapılan altın alışverişlerinde, vatandaşlar dolandırıcılık riskiyle karşı karşıya kalabiliyor. Kuyumcu Altıniş, çevrimiçi yapılan altın alışverişlerinde nelere dikkat edilmesi gerektiğiyle ilgili Bomba 32 Muhabirine açıklamada bulundu.
Kuyumcu Altıniş, açıklamasında; "İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde dolandırıcılık oranının yüksek olması, özellikle altın gibi değerli metallerin online satın alınmasını riskli hale getiriyor. Kurumsal firmaların, geçmişi bilinen kuyumcuların tercih edilmesi oldukça önemlidir. İnternette satış yapacak olan kuyumcular, yetki belgesi sunmak zorundadır. İnternet üzerinden yapılan altın alışverişlerinde ise tüm işlemler kayıt altına alınıyor ve faturalandırılıyor. Bu sayede tüketiciler, internet üzerinden daha güvenilir bir şekilde altın alımı yapabilir" diye konuştu.
HABER / GİZEM SARIKAYA
Dumrul
11 Kasım 2024 Pazartesi 09:31İslam düşmanları yine sahnede. Biz dinimizi, inancımızı har zaman söyledik. Sadece darlık zamanında değil varlık zamanında da. CHPKKTÖ lü vatandaş ağababaların sizin gibi iç hainlerle işbirliği yaptığı için memleket bu halde.
Feto,metö,sütö,hüdapartö,mhptö,
10 Kasım 2024 Pazar 16:46Dolarda devalüasyon yapacaklar yapmak zorundalar,seneye bugünler minimum 59tl,bunuda nas diyecekler din diyecekler,bakın biz din dedikçe dış güçler doları fırlattı algısı yapacaklar,malınıza paranıza sahip çıkın,algılara gelmeyin.